Seminari Internacional sobre Desaparicions Forçades organitzat per IDHC


28 de setembre de 2018, Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona

El sistema integral de veritat, justícia, reparació i no repetició colombià davant les desaparicions forçades: què serveix d’exemple per Espanya?

L’objectiu del seminari es va basar en explorar, a partir de l’anàlisi del Sistema Integral de la Veritat Justícia Reparació i no Repetició (SIVJRNR), creat per l’acord de Pau, si els mecanismes que l’integren i alguna, totes o cap de les experiències al voltant del tractament de les desaparicions forçades en el context colombià podrien ser útils pel cas espanyol. Un espai de discussió acadèmica i, sobretot, un lloc de trobada i una oportunitat per a que les víctimes de fets similars a Espanya, qui desenvolupa els processos de cerca o tenen un interès en aquesta qüestió, coneguin i intercanviïn punts de vista respecte al procés que es viu a Colòmbia. Organitza l’Institut de Drets Humans de Catalunya, amb la col·laboració de: Universitat de Barcelona, Dret al Dret, Colectivo FB, Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i Ajuntament de Barcelona.

Treball conjunt amb SICOM -Solidaritat i Comunicació- i IDHC -Institut de Drets Humans de Catalunya-

About the author: admin